Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today – 8 September 2021

Spread the love

Here all right Flipkart Sirf Ek Minute ( Baazi Ek Minute Ki ) Answers Today 8 September 2021 are given below. Play Sirf Ek Minute Flipkart Answers now, also it is the Flipkart’s new video quiz show. Firstly, Flipkart Video has premiered the this Quiz contest from 16th July to 13th October 2021. So after a long period, this new show has launched and will run for 90 days. Flipkart will use the quiz show to further its push beyond commerce and into social commerce and social connections.

You can see All Flipkart Quiz Answers Today. All Quiz answers at one place that too fast.

Firstly, In this post I’m going to show you the Flipkart Sirf Ek Minute 8 September 2021 of all episodes. Also, all the answers are 100% correct. We have also, revealed all the Episode Answers in this post.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Contents show

About Sirf Ek Minute Flipkart Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Show

Firstly, The Sirf Ek Minute Quiz is about answering correct answers of the quiz show. Also, the host of the show, Shardul will ask 6 questions in each episode, the users will be give options to choose from. You are eligible to win a reward if you score all 6 correct answers in the episode.

Sirf Ek Minute Prizes Revealed

  • OPPO Reno 6 Pro (1 winner)
  • Rs 1,000 Gift Voucher (20 winners)
  • Rs 50 Gift Voucher (500 winners)
  • 15 Supercoins (1,000 winners)
  • 10 Supercoins (2,000 winners)
  • 5 Supercoins (Remaining winners)
  • 1 Supercoin (Remaining winners)

Winning Process of Sirf Ek Minute Quiz

(Step-by-step)

  • Also, download the Flipkart App
  • Secondly, launch the Flipkart App
  • Finally, head over to the ‘Game Zone’ Section and click on the ‘Flipkart Sirf Ek Minute Quiz’ banner.
  • Below are given Sirf Ek Minute Flipkart Answers All Episodes
  • Tip: Play quiz as soon as possible, there is no perfect timing.

Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today 8 September 2021

Episode 55 – updating

Episode 54 – Grandmaster

Q1: Which of these snacks has the word Kacchi in it after the region of Gujarat?

Answer 1: (B) Dabeli

Q2: Which Indian politician played the role of Tulsi Virani in Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi?

Answer 2: (A) Smriti Irani

Q3: Which zodiac symbol is also the name of a car made by an Indian company?

Answer 3: (D) Scorpio

Q4: Which of these is not a deodorant brand?

Answer 4: (B) Red Tape

Q5: Which of these state governments is the official sponsor of the Indian hockey team?

Answer 5: (D) Odisha 

Q6: The title grandmaster is given in which sport

Answer 6: (C) Chess

Episode 53 – Wheels? No thanks

Which of these desserts uses seviyan or thin noodles?
Answer: Falooda

Which of these vehicles moves on metal treads and not wheels?
Answer: Battle Tanks

The Bangabandhu National Stadium is located in which city?
Answer: Dhakha

Which singer was married to the actress Madhubala?
Answer: Option 2

How many medals did India win in the Tokyo 2020 Olympics?
Answer: 7

Which actor who mostly does comedy films is nicknamed Chi Chi?
Answer: Govinda (Option 1)

Episode 52 – Olympic Gold mein Silver

Q1: Which of these organizations uses the motto ‘Zindagi ke saath bhi Zindagi ke baad bhi’

Answer 1: (A) LIC

Q2: Which of these is the larger size of paper?

Answer 2: (A) A1

Q3: Which of these is another name for table tennis?

Answer 3: (C) Ping Pong

Q4: Which of these months has only 30 days?

Answer 4: (D) September

Q5: An Olympic gold medal is made mostly of what?

Answer 5: (A) Silver

Q6: The company LG is from which of these countries?
Answer: South Korea

Answer 6: (A) South Korea

Episode 51 -Modi Ji on AIR

Q1: Which of these sweets is made of boiling and reducing milk

Answer 1: (A) RABRI

Q2: What are the radio addresses that prime minister Narendra Modi conducts called

Answer 2: (B) MAN KI BAAT

Q3: How many limbs does an octopus have

Answer 3: (B) EIGHT

Q4: Which of these is not a type of tv screen

Answer 4: () 4 STROCK

Q5: India completed how many years of independence in 2021

Answer 5: (D) 74

Q6: Bajrang punia won an Olympic medal for India in which sport

Answer 6: (D) WRESTLING

Episode 50 – Jalebi ya Laddoo

Q1: The street food Jhalmuri made of puffed rice is found popularly in which state

Answer: (A) WEST BENGAL

Q2: Which food item does the children’s cartoon Chota Bheem especially like

Answer: (C) LADDOO

Q3: In which film does Vivek Oberoi play a gangster named Maya Dallas

Answer: (B) SHOUTOUT AT LOKHANDWALA

Q4: Which of these is not a company based in the education sector

Answer: (A) DUNZO

Q5: Who is the president of the Bahujan Samajwadi party

Answer: (B) MAYAWATI

Q6: Which of these is the name of a phone made by Google

Answer: (A) PIXEL

Episode 49 – Bollywood Shahenshah

Q1: Which of these is seen on the cover of an Indian passport?

Answer 1: (A) SATYA MEV JAYATE

Q2: The name of which of these means ‘pleasure to the eyes’?

Answer 2: (B) NAINSUKH

Q3: For which of these roles has Amitabh Bachchan not won a National Film Award for Best Actor?

Answer 3: (B) SHOLAY

Q4: Lalu Prasad Yadav has served as Chief Minister of which state in the past?

Answer 4: (C) BIHAR

Q5: Which of these is a sweet flatbread mainly eaten in Maharashtra?

Answer 5: (A) PURAN POLI

Q6: The Indian Ocean Tsunami occurred in which of these years?

Answer 6: (A) 2004

Episode 48 –Bollywood’s Shahenshah

Which of these is seen on the cover of an Indian passport?
Answer: Satyamev Jayate

The name of which of these means ‘pleaseure to the eye?
Answer: Nainsukh

For which of these roles has Amitabh Bachchan not won a National Film Award for Best Actor?
Answer: Jai (Sholay)

Lalu Prasad Yadav has served as Chief Minister of which state in the past?
Answer: Bihar

Which of these is a sweet flat bread mainly eaten in Maharastra?
Answer: Puran Poli

The Indian Ocean Tsunami occurred in which of these years?
Answer: 2004

Episode 48 -Man, Many Personalities! 

Q1: Which Bollywood actress is nicknamed Bebo?

Answer 1: (A) KAREENA K

Q2: Undhiyu is a dish associated with which of the states.

Answer 2: (C) GUJRAT

Q3: Which freedom fighter from the 1857 revolt did Aamir khan play on screen?

Answer 3: (B) MANGAL PANDEY

Q4: Which sport did Rajyavardhan Rathore win an Olympic medal in?

Answer 4: (C) SHOOTING

Q5: As of July 2021 which of these is India’s fastest train,

Answer 5: (A) VANDE BHARAT

Q6: Who is the author of the 2013 book titled how not to make money?

Answer 6: (B) RAJ KUNDRA

Episode 47 – The People’s President

Which of these food originate from Bihar.
Answer: Litti Chokha

Which of these animals is used by the Border Security Force for patrolling?
Answer: Camel

Which of these actors has played a character named ‘Prem’ the most number of times?
Answer: Salman K.

Michael Phelps has won the most number of Olympic medals competing in which sport?
Answer: Swimming

What was the profession of APJ Abdul Kalam befor he became the President of India?
Answer: Scientist

What date is celebrated as Kargil Vijay Diwas?
Answer: July 26

Episode 46 – Aila, Circuit

What is the name of the character played by Arshad Warsi in the Munna Bhai films?
Answer: Circuit

Which snack company was started in a small shop in Bikaner in 1937?
Answer: Option 1

The 12 jyotirlingas are dedicated to which god?
Answer: Lord Shiva

Which city is the brithplace of Subhas Chandra Bose?
Answer: Cuttack

In the game of football what does the first yellow card mean?
Answer: Caution

Which freedom fighter was popularly known as Lokmanya?
Answer: Option 4

Episode 45 – Mango ka Naamkaran

Which of these indian actresses has won the miss universe crown
Sushmita Sen

Which of these names is also a well known headphone brand
Bose

Which of these fruits gets its name from an indian language
Mango

Which of these is the name of a type of delivery in cricket
Googly

Kamala harris holds what position in the usa
Vice President

In which city is the gol gombuz located
Bijapur

Episode 44 – Jalebi Baby

Which athlete is known as the ‘Flying Sikh’?
Milkha Singh

Which event happens only once in 12 years?
Purna Kumbh Mela

Who became the Chief Minister of Delhi after Sheila Dixit in 2013?
Arvind K

On which date is Ambedkar Jayanti celebrated?
April 14

The Election Commission of India issues which of these?
Voter id

Asha Bhosle is the younger sister of which singer?
Lata M

Episode 43 – Aap Ki Adalat

Which news reporter hosts the TV show Aap Ki Adalat?
Rajat S.

Which Indian city got the first metro rail service?
Kolkata

Which of these sweets is deep-fried in oil?
Jalebi

The company Onida mainly sells which kind of products?
Electronics

‘Dialysis’ is performed for blood purification when which organ is damaged?
Kidney

The son of which of these politicians is the Secretary of the BCCI?
Amit S.

Episode 42 – Kakori Kebab

What is the name of the overused to break ties in ODI cricket
Super over

Which of these sometimes comes with 12-15 gears
Cycle

The town of Kakori in Uttar Pradesh is famous for whar dish
Kebab

Which of these states is not in India’s Northeast
Odisha

Which politician founded the Trinamool Congress party
Option 2 Mamata Banerjee

Which of these comes in types of b/hb and 2b
Pencil

Episode 41 – Mrs. Jonas ya Mrs. Kohli?

Which of these flowers grows mainly in water?
Lotus

What is the currency of Japan called?
Yen

Which of these actresses made her debut last?
Anushka S.

In which of these countries was the 2014 IPL held?
UAE

From which state was Chhattisgarh created?
Madhya Pradesh

Which country is closest to the southernmost point of mainland India?
Sri Lanka

Episode 40– King of Clay

Rafael Nadal is a superstar in which sport
Tennis

The father of which of these actors is a film director
Varun D

In which state was Kalpana Chawla born
Haryana

Who among these is the son of a sportsman
Saif Ali Khan

Which airline uses the code 6E for their flights
Indigo

Which of these is coated on cookware to give it a non-sticky property
Teflon

Episode 39 – The Hitman

Which cricketer is known by the nickname ‘Hitman’?
Answer: Rohit Sharma

Rani Mukherji is the cousin of which of these actresses?
Answer: Kajol

Which body part is mainly affected by jaundice?
Answer: Liver

Which dish is said to have originated in mumbai from leftover vegetables.
Answer: Pav Bhaji

In which year did Narendra Modi become Chief Minister of Gujarat?
Answer: 2001

Which of these is the logo of SBI?
Answer: Option 1

Episode 38 – Yo Yo Hirdesh Singh

Which of these is an Olympic event in running?
Answer: Relay

Select the correct logo fo Mercedes-Benz.
Answer: Option 3

Which popular Indian musician’s real name is Hirdesh Singh?
Answer: Honey Singh

Which of these is a State Capital?
Answer: Bhopal

Who majorly owns Wipro?
Answer: Azim Premji

The Chief Minister of which of these states tendered his resignation in July 2021?
Answer: Karnataka

Episode 37  – Latte ya Filter Coffee? 

Q1: Which of these instruments is usually played as a pair?

Answer 1: (B) TABLA

Q2: What is the name of Salman and Arbaaz Khan’s third brother?

Answer 2: (D) SOHAIL

Q3: Which is the smallest state in India by area?

Answer 3: (B) GOA

Q4: Which of these beverages has varieties like Mocha/Latte and Filter?

Answer 4: (A)  COFFEE

Q5: Which of these would you find on an electronic voting machine?

Answer 5: (B) NOTA

Q6: Virat Kohli plays Ranji Trophy Cricket for which side?

Answer 6: (C)  DELHI

Episode 36 -Human-Computer

Q1: Identify the correct logo of McDonald’s

Answer 1: (C) McDonald’s

Q2: In which year was Kabhi Khushi Kabhi Gham released?

Answer 2: (A) 2001

Q3: Who was the first batsman to score 10000 runs in test cricket?

Answer 3: (A) Sunil Gavaskar

Q4: In the 2020 biopic, Vidya Balan played which mathematician known as ‘human-computer?

Answer 4: (A) Shakuntala Dewi

Q5: Which of these brands was founded by a woman?

Answer 5: (A) The Body Shop

Q6: Which of these has a fish as its state animal?

Answer 6: (A) Lakshadeep

Episode 35 – Shivaji of the South 

Q1: Which South-Indian superstar’s real name is Shivaji Rao Gaekwad’?

Answer 1: (B) Rajnikant

Q2: The dessert ‘Double Ka Meetha’ uses which primary ingredient?

Answer 2: (B) Bread

Q3: The women’s weightlifting silver medallist at the Tokyo Olympics shares her name with which of these people?

Answer 3: (A) Mirabai

Q4: Which of these state capitals is the closest to New Delhi?

Answer 4: (A) Chandigarh

Q5: What does the ‘A’ in ‘AYUSH’ Ministry stand for?

Answer 5: (B) Ayurveda

Q6: Which is the first men’s cricket team to win an ODI World Cup final hosted on its own soil?

Answer 6: (B) India

Episode 34 -India’s own Superhero

Q1: How many days are there in a leap year

Answer 1: (B) 366

Q2: The film character Krishna Mehra is better known as

Answer 2: (B) Krish

Q3: Which of these is not a racquet sport

Answer 3: (C) Hockey

Q4: Which of these animals can not live in very cold regions

Answer 4: (A) Crocodile

Q5: What was the capital of India before New Delhi

Answer 5: (B) Kolkatta

Q6: Sunil Mittal is the founder of which Indian telecom company

Answer 6: (B) Airtel

Episode 33 -Cricket Extravaganza

Q1: The National Song of India is composed in which language?

Answer 1: (A) Sanskrit

Q2: Shimla is famous for which of these fruits?

Answer 2:(C) Apple

Q3: How often does the Cricket World Cup usually takes place?

Answer 3: (A) 4 Years

Q4: Which of these vehicles is the electoral symbol of the Samajwadi Party?

Answer 4: (B) Cycle

Q5: Which of these is not a Police Rank?

Answer 5: (D) Captain

Q6: How often does the Indian Census usually take place?

Answer 6: (B) Ten Years

Episode 32 -Origin of Basketball 

 Q1: Baskin Robbins & Kwality Wall’s are famous for making which food item?

Answer 1: (A) Ice Cream 

Q2: Which Bollywood actor is nicknamed Duggu?

Answer 2: (A) Hrithik Roshan

Q3: Indica was sold by which automobile company?

Answer 3: (A) TATA Motors

Q4: Which Indian State shares its border with the most number of other States?

Answer 4: (A) Uttar Pradesh

Q5: In which country did basketball originate from?

Answer 5:(A) United State of America

Q6: Which community is known for the popular dish ‘Dhansak’?

Answer 6: (B) Parsi

Episode 31 – The Universe Boss

Which cricketer is nicknamed Universe Boss?

Answer: Chris Gayle

Which of these was earlier named after a British queen?

Answer: Chhatrapati Shivaji

Which comedian became popular due to his bit called Sakht Launda?

Answer: Zakir Khan

Which of these players did not participate in the Tokyo Olympics?

Answer: Saina Nehwal

Which of these usually gives a blue flame?

Answer: LPG Gas

Which State’s Chief Minister is Himanta Biswa Sarma?

Answer: Assam 

Episode 30 -Women Empowerment 

Q1: In which country is the Great Pyramid of Giza situated?

Answer 1: (B) Egypt – B

Q2: Select the hill station?

Answer 2: (D) Ooty

Q3: Which of these is not a fielding position in cricket?

Answer 3: (D) Midfielder

Q4: Which of these is owned by Pepsi?

Answer 4: (B) Mirinda

Q5: Which of these is not a direct plant product?

Answer 5: (D) Honey

Q6: Who became India’s first female President in 2007?

Answer 6: (A) Pratibha Patil

Quiz Answers that gives big prizes:

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Oppo Challenge with Ranbir Kapoor Quiz Answers

Flipkart Kaun Who Did It Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Quiz Answers Today

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers

Episode 29 -Cricketer to Politician

Q1: In which year did India become a republic

Answer 1: (B) 1950

Q2: Which of these is not a card found in the playing cards

Answer 2: (D) Minister

Q3: Mirrored writing is seen on the front of which of these

Answer 3: (B) Ambulance

Q4: In July 2021 which former cricketer became head of the Congress party in Punjab

Answer 4: (B) Navjyot Singh Sidhu

Q5: Which of these words is associated with the 50th anniversary

Answer 5: (A) Golden 

Q6: Which of these is longer

Answer 6: (B) 6 Feet

Episode 28: The Knight in the Dark?

Q1: Which institution prints the Indian currency notes?
Answer: (D) RBI

Q2: The Joker is the main enemy of which comic book character?
Answer: (A) Batman

Q3: Gobar gas mainly contains which gas?
Answer: (A) Methane

Q4: Which Indian railway station was named as a UNESCO World Heritage Site in 20047
Answer: (B) Chhatrapati Shivaji terminus

Q5: Which London-born politician wrote ‘An Era Of Darkness?
Answer:(A) Shashi Tharoor

Q6: Which of these is the westernmost?
Answer: (D) Madhya Pradesh

Episode 27: Singapore: Country ya City?

Q1: Which color is formed on mixing red and yellow
Answer: (B) Orange

Q2: Which of these is a continent
Answer: (A) Australia

Q3: In the film, Neeraja which airline does Neerja Bhanot works for
Answer: (B) Pan Am

Q4: Which direction does a compass always point towards
Answer: (A) North

Q5: Which of these cricketing events was the first to be held
Answer: (C) Women’s ODI world cup

Q6: Which of these are the name of a country and a city
Answer: (D) Singapore

Episode 26: Lord’s main Dadagiri 

Q1. Which crickert took off his shirt and waved it from the balcony at Lord’s?

Answer: Sourav G

Q2. Which of these is not taken from a plant?

Answer 2: Black Salt

Q3. Which singer-songwritter-dancer’s autobiography is titled ‘Moonwalk’?

Answer 3: Michael J

Q4. Which of these is a prime number?

Answer 4: 79

Q5. The Statue of Unity depicts which Indian statesman?

Answer 5: Sardar Vallabhai Patel

Q6. How many times has the Indian Women’s cricket Team won the T20 World Cup?

Answer 6: 0

Episode 25: I for Apple

Q1. Which of these is made up of only numbers?

Answer: Aadhar

Q2. Which of these cricketers is married to a professional squash player?

Answer 2: Option 4

Q3. What does the letter G in GST stands for?

Answer 3: Goods

Q4. The maximum products of Apple start from which alphabet?

Answer 4: I

Q5. The wife of who among these is an MP?

Answer 5: Dharmendra

Q6. A Rubik’s cube has how many faces?

Answer 6: 6

Episode 24: The Wizard Of Hockey

Q1. The Sanchi Stupa can be found in which Indian state?
Answer : Madhya Pradesh

Q2. What is the maximum number of deliveries in a T20 match if there are no extras?
Answer : Bangladesh War

Q3. Where does Bermuda short get its name from?
Answer : Place

Q4. Which of these is a part of UAE?
Answer : Abu Dabhi

Q5. Who among the following is known as the ‘Wizard of Hockey’?
Answer : Dhyan Chand

Q6. Which of these brands is not named after a person?
Answer : Bourville

Episode 23: The Real Hero

Q1. The song Lungi Dance is a tribute to which actor?
Answer : Rajnikanth

Q2. What is the maximum number of deliveries in a T20 match if there are no extras?
Answer : 240

Q3. Who was the first Law Minister of India?
Answer : BR Ambedkar

Q4. Which Indian Air Force officer was held captive in Pakistan in February 2019?
Answer : Abhinandan Varthaman

Q5. Which is the most abundant element in the universe?
Answer : Hydrogen

Q6. In 1930 who formed the ‘Vanar Sena’ of children to help Congress during the freedom struggle?
Answer : Indira Gandhi

Episode 22: Cricket-Bollywood Jodi

Q1. Which of these actors launched her book about pregnancy in July 2021?
Answer : Kareena K

Q2. Which sea is on India’s Eastern coast?
Answer : Bay of Bengal

Q3. Corona virus is named so because it resembles which of these objects?
Answer : Crown

Q4. Which Indian cricketer married film actress Geeta Basra in 2015?
Answer : Harbhajan Singh

Q5. In 1999 at the age of sixteen who participated and won the TV music reality show SaReGaMa?
Answer : Sherya Ghosal

Q6. Which of these UNESCO World Heritage sites is in Jaipur?
Answer : Option 1

Episode 21: Classical Dance Ki Rani? 

Q1. In 3 idiots which object is modified to help deliver the baby?
Answer : Option 1

Q2. The capital of which of these states is located on the banks of the River Ganga?
Answer : Bihar

Q3. In which sport have the sisters Divya Prashanti Akanksha and Pratima Singh represented India?
Answer : BasketBall

Q4. Who is married into the Chopra family?
Answer : Rani Mukerji

Q5. Which of these is also the name of a classical dance form?
Answer : Manipuri

Q6. The modern version of which of these sports was invented in India?
Answer : Badminton

Episode 20: Shataranj Ka Khel

Q1. What direction do you have to travel from Mumbai to get to Delhi?
Answer : North

Q2. Which of these lives on trees?
Answer : Kaolas

Q3. What syndrome does Rani Mukherjee suffer from in ‘Hichki’?
Answer : Tourette’s

Q4. Which ministry is in change of the Central Board of Film Certification?
Answer : Information and Broadcasting

Q5. Pick the odd one out?
Answer : Chess

Q6. Which of these covers just over 70% of the earth’s surface?
Answer : Water

Episode 19: Freedom Memorial

Q1. Rajghat is the memorial of which freedom fighter?
Answer : m. Gandhi

Q2. Ayushmann Khurrana starred in which out of the two movies?
Answer : Shubh Mangal Saavdhan

Q3. What should be used in case of an electrical fire.
Answer : Sand

Q4. Which name of Shiva means ‘blue necked’?
Answer : Neelkantha

Q5. What does B in BSF stands for?
Answer : Border

Q6. In which state was the Aadhaar card first issued in India?
Answer : Maharastra

Episode 18: Masked Superheroes

Q1. What do you get if you add the largest single digit number with the smallest double digit number?
Answer : 19

Q2. Which of these objects will not be attracted by a magnet?
Answer : Cricket Ball

Q3. Which of these rupee notes is currently not available in India?
Answer : 1000

Q4. The rulers of which of these regions used ‘Rana’ as a title?
Answer : Mewad

Q5. What is the colour of the ball used in day-night cricket?
Answer : Pink

Q6. Which of these superheros has no super powers?
Answer : Batman

Episode 17: Persian Dum

Q1. In Udta Punjab which of these is Alia Bhatt’s character passionate about?
Answer : Biwi No 1

Q2. Which of these landmarks appears on the Rs.20 note?
Answer : Option 1

Q3. Which of these gets its name from a Persian word meaning ‘fried’?
Answer : Biryani

Q4. Which of these is mainly a reading device?
Answer : Kindle

Q5. In cricket what does the Umpire mean by making a rectangular sign with his index fingers?
Answer : TV Umpire

Q6. Which of these rivers originates in Tibet?
Answer : Brahmaputra

Episode 16: Govinda No. 1 

Q1. Which of these movies does not star Govinda in the lead?
Answer : Biwi No 1

Q2. Which Indian unio territory is the largest by area?
Answer : Ladakh

Q3. Which of these is the logo of the political party led by the Chief Minister of Delhi?
Answer : Broom

Q4. In July 2021 which Indian became No 1 on the ICC Women’s ODI batting ranking?
Answer : Option 1

Q5. Who was the first Indian to reach the summit of Mount Everest?
Answer : Bachendri Pal

Q6. Where is India’s only submarine museum found?
Answer : Visakhapatam

Episode 15: Akki: Actor ya Author?

Q1. Who’s wife among these is also a best-selling author?
Answer : Akshay Kumar

Q2. What colour is the background of the flag of the United Nations?
Answer : Blue

Q3. Which of these organs cannot be transplanted for use in another human’s body?
Answer : Brain

Q4. In which year did India defeat Pakistan in the Bangladesh War?
Answer : 1971

Q5. By what name is Salman Khan’s character Avinash Singh Rathore popularly known?
Answer : Tiger

Q6. Which of these people has an ISRO satellite named after them?
Answer : Kalpana Chawla

Episode 14: Metro Man

Q1. How many years will a 20-year-old have spent as a teenager?
Answer : Seven

Q2. The playing surface of which of these is cleaned using powder?
Answer : Carrom

Q3. In which year was Narendra Modi first elected as PM?
Answer : 2014

Q4. Which part of the human body is mainly affected by tuberculosis?
Answer : Lungs

Q5. Which of these is a type of machine gun?
Answer : Ak-47

Q6. Who is popularly known as the ‘Metro Man’?
Answer : E Sreedharam

Episode 13: Italian delicacy 

Question 1) In the movie Andhadhun – Ayushmann Khurrana’s character plays what instrument?
Answer: Piano

Question 2) K-Pop refers to pop music from which of these countries?
Answer: South Korea

Question 3) What does the U in UPSC stand for?
Answer: Union

Question 4) Which of these brands is named after a type of cat?
Answer: PUMA

Question 5) Which Indian-born engineer was appointed Chairman of Microsoft in June 2021?
Answer: Satya Nadella

Question 6) Gelato is a type of which of these?
Answer: Ice Cream

Episode 12: World Cup Winning Team

Question 1) Which of these actors wrote a memoir named ‘Kullam Khulla’?
Answer: RISHI KAPOOR

Question 2) What does the ‘P’ in Pin Code stand for?
Answer: POSTAL

Question 3) The Pushkar Fair is held in which state?
Answer: RAJASTHAN

Question 4) Where was the first Indian Institute of Technology set up in 1951?
Answer: KHARAGPUR

Question 5) Whose birthday is celebrated as Engineer’s Day in India?
Answer: M VISVESVARAYA

Question 6) Who was the Indian cricket team’s coach when they won the 2011 ODI World Cup?
Answer: GARY KIRSTEN

Episode 11: Player bana Coach

Question 1) What does the R in the gear stick represent?
Answer: REVERSE

Question 2) Which movement launched by the Government in 2014 encourages companies to manufacture their product within the country?
Answer: MAKE IN INDIA

Question 3) Who among these has coached the Indian Cricket Team?
Answer: ANIL KUMBLE

Question 4) A BIS hallmark is given to which of these?
Answer: GOLD JEWELLERY

Question 5) How many digits are there in the Aadhar number issued by the UIDAI?
Answer: 12

Question 6) Which of these sports involves throwing an object the longest distance?
Answer: SHOT PUT

Episode 10: Land of Temples & Sarees 

Question 1) Pick the odd one out.
Answer: Anushula and Jahnvi Kapoor

Question 2) What does the L in the LED screen stand for?
Answer: Light

Question 3) In which year did demonetisation take place?
Answer: 2016

Question 4) Which of these passes through India?
Answer: Tropic of Cancer

Question 5) Who is the Vice President of India?
Answer: M. Venkaiah Naidu

Question 6) Where is Kanchipuram silk sarees from?
Answer: Tamil Nadu

Episode 9: Khan Khronology 

Question 1) Who won the first IPL?
Answer: Rajasthan Royals

Question 2) Which of these movies were released first?
Answer: Karan Arjun

Question 3) What animal appears on the Lamborghini logo?
Answer: Bull

Question 4) President Dr. S Radhakrishnan’s birthday is celebrated as what?
Answer: Teachers Day

Question 5) Which country has the largest area?
Answer: Russia

Question 6) Who among these is the youngest?
Answer: Amit Shah

Episode 8: King of Fruits

Question 1) Totapuri and Kesar are types of what?
Answer: Mango

Question 2) Which of these is an upcoming movie starring Shahid Kapoor?
Answer: Jersey

Question 3) Who heads the Serum Institute of India?
Answer: Adar Poonawala

Question 4) Which city is China’s capital?
Answer: Beijing

Question 5) Which of these air force ranks is more senior?
Answer: Air Commodore

Question 6) Which player never played a single T20 international for India?
Answer: Anil Kumble

Episode 7: Kashmir ya Assam?

Question 1: In which part of India is the Dogri language most commonly used?
Answer: Jammu & Kashmir

Question 2: Which of these is a type of grass?
Answer: Bamboo

Question 3: Which river is called the Father of African Rivers?
Answer: Nile

Question 4: Which of these does ‘Sukhoi’ and ‘MiG’ supply to the Indian Armed Forces?
Answer: Fighter Plane

Question 5: Which soft drink has a mascot named ‘Fido Dido’?
Answer: 7UP

Question 6: Which of these countries reached the Euro Cup final for the first time?
Answer: England

Episode 6: Martial Arts Ranks 

Question 1: How many primary colours are there?
Answer: 3

Question 2: Which continent is known as the Dark Continent?
Answer: Africa

Question 3: Which is the most widely spoken language in the world?
Answer: Mandarin

Question 4: Which city in India has the Veer Savarkar International airport?
Answer: Port Blair

Question 5: Arrange these Karate belts starting from the lowest.
Answer: White-Yellow-Green

Question 6: Which is India’s eastern most state?
Answer: Arunachal Pradesh

Episode 5: Silk City

Question 1: Which state produces Mysore sarees?
Answer: Karnataka

Question 2: Which of these IPL team has MS Dhoni played for?
Answer: Rising Pune Supergiants

Question 3: Which animal makes laughing noises?
Answer: Hyena

Question 4: What was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s mother’s name?
Answer: Jijabai

Question 5: Which of these rivers is not a tributary of the Ganges?
Answer: Ravi

Question 6: In which year did Manmohan Singh become the Prime Minister of India?
Answer: 2004

Episode 4: VVS ya DADA?

Question 1: Which is the biggest desert in the world?
Answer: Sahara

Question 2: From which country did Mahatma Gandhi arrive in Bombay in 1915?
Answer: England

Question 3: Which of these places is farthest from Mumbai?
Answer: Ghaziabad

Question 4: Which of these cricketers has Virat Kohli never played with in International cricket?
Answer: Saurav Ganguly

Question 5: The famous dialogue of Shashi Kapoor from movie Deewar is Mera pas… _ hai.
Answer: maa

Question 6: The founder of which of these companies recently announced he was going to space?
Answer: Amazon

Episode 3: FB ya Twitter? 

Question 1: When did Gandhiji Launch The Quit India Movement?
Answer: 1942

Question 2: Which is the largest state by area of India?
Answer: Rajasthan

Question 3: In which of these does the athlete cover the longer distance?
Answer: 50Km Walk

Question 4: Which king has Ranveer Singh played on screen?
Answer: Allaudin

Question 5: The flag of which of these countries has fifty stars on it?
Answer: USA

Question 6: What was created first?
Answer: Facebook

Episode 2: Scam of the Century

Question 1: Which animal is known as the ship of the desert?
Answer: Camel

Question 2: In which year was Harshad Mehta arrested for a stock market scam?
Answer: 1992

Question 3: In which direction does the sun rise?
Answer: East

Question 4: How many seconds are there in hour?
Answer: 3600

Question 5: How many people have landed on the Moon?
Answer: 12

Question 6: Which of these rulers in usually called ‘The Great’?
Answer: Ashoka

Episode 1:  Dhoni ya Azharudin?

Question 1: Which is the main ingredient in a pizza
Answer: All purpose flour

Question 2: Who among these made their Bollywood debut first?
Answer: Deepika Padukone

Question 3: How many planets lie between the sun and the last planet in the solar system
Answer: 7

Question 4: Which instrument is goddess Saraswati seen holding in her depiction?
Answer: Veena

Question 5: Which of these is a new Indian ministry created in 2021?
Answer: Cooperation

Question 6: Which captain has led India in the most number of ODI World Cups?
Answer: Mohd. Azharuddin


Sirf Ek Minute Requirements and Details

Firstly, To participate in the Flipkart Sirf Ek Minute, you must fulfill the below requirements:

  • You will need to answer all the questions correctly in order to win an assured reward.
  • The winners will get either Flipkart gift vouchers, products as applicable or super coins.
  • The rewards will be credited to the account of the winners on or before November 31st, 2021.
  • Also, This contest is valid only in India and only to those who are Indian citizens.
  • Also, All the participants must be of age 18 or higher and have verified their contact on Flipkart.
  • Finally, The participant must have a valid account on the platform.
  • By participating, participants agree and consent to the collection, usage, storage, transfer, sharing or otherwise processing of personal information.
  • Also, This includes sensitive information provided by participants.
  • Also, Employees of Flipkart and their relatives, contractors, and any other companies or vendors associated with the contest are not eligible to participate.
  • Finally, Winners may be contacted by Flipkart for marketing and promotional purposes.

In Conclusion, I Hope This Sirf Ek Minute Flipkart Answers Today Will Be Lucky For You To Win Prizes. Best of Luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *