Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz Answers Win ₹10000

Spread the love

Amazon OnePlus Nord 2 5G Quiz Answers Win ₹10000: Amazon Nord 2 Quiz is launched With Fresh Five Questions under the Amazon Funzone QuizTime Section & We Updated This Page with Amazon OnePlus Nord 2 5G Answers for Today. You have to choose the right option within 5 seconds.

Do you know all the correct answers to Oneplus Nord 2 5G Quiz Amazon?

No? Don’t Worry we are here to help you to solve Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz with Correct Answers. We have provided correct and fast Amazon Quiz answers for our users for the last five years.

Oneplus Nord 2 5G Quiz Amazon Details, Timing & Prizes (Oneplus Nord 2 5G QuizTime)

Quiz TitleAmazon Quiz Oneplus Nord 2 5G
Quiz Prize:Smartphone
No. of Winners20 (TWENTY)
Contest period:8th July 2021 To 6th August 2021
Winner Announcement14th August 2021

Amazon Oneplus Nord 2 5G Quiz Answers Today – Win Smartphone

Q1: Which OnePlus Nord smartphone is coming soon in India?

Answer: (C) OnePlus Nord 2 5G

Q2: Which technology has been an important part of the OnePlus Nord smartphone launch?

Answer: (C) Augmented Reality (AR)

Q3: OnePlus Nord 2 5G will run on which Android-based Operating System?

Answer: (A) OxygenOS

Q4: The most recent OnePlus Nord smartphone – Nord CE – was launched in which month?

Answer: (A) June’21

Q5: OnePlus Nord smartphones are known for their _______ display.

Answer: (D) 90Hz AMOLED

Amazon Take The Nord 2 Quiz Answers For Today – Win Smartphone

Q1: OnePlus Nord 2 5G has a ____ Primary Camera

Answer: 50 MP

Q2: The OnePlus Nord 2 5G camera is enabled with OIS. What does OIS stand for?

Answer: Optical Image Stabilization

Q3: How many OnePlus Nord smartphones have launched in India before OnePlus Nord 2 5G?

Answer: One

You Can Also Play:

Amazon Road to Tokyo 2020 Quiz Answers For Today Win ₹10,000

What is the highest title for professional chess players? Amazon Quiz

Amazon International Chess Day Quiz Answers For Today Win 20000

Amazon Realme Quiz Answers Today Win ₹10000

Amazon Vivo Y73 Quiz Answers Today Win ₹10000

Amazon SteelSeries Quiz Answers Win Gaming Headset

Which of these features on the Splendora Mixer Grinder makes it easy to clean tough stains like Haldi?

[Solved] Amazon Solve The Puzzle Quiz Answers: Find the missing piece

Today’s Amazon Samsung Daily Quiz Time Answers Galaxy M32 16 July 2021

Amazon Quiz Answers Today 16 July 2021 Win 50000

{Live} Amazon Pay Gift Cards Quiz Answers Today Win 5000

{Live} Amazon Tecno Camon 17 Quiz Answers Today Win ₹1000

Amazon Realme Quiz Answers Today Win ₹10000

Which is the latest Wireless Bluetooth Headphones being launched by Realme?

About The Quiz:

This Contest will onset on 8th July 2021 from 12:00:00 AM to 6th August 2021 at 11:59:59 PM. During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win Smartphone .

Total 5 Prizes will Provide under Amazon Quiz Oneplus Nord 2 5G. The Prizes will be sent to the Final Winners before 14th August 2021 by Amazon courier. after the quiz ends you can check Amazon FZ Contest Winners List.

FOLLOW US ON GOOGLE NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x