Saturday, December 4, 2021
HomeLatestAmazon Audio Quiz Answers to win 10000: Only 10 Winners will get...

Amazon Audio Quiz Answers to win 10000: Only 10 Winners will get 10000

Amazon Audio Quiz Answers Win 10000. Amazon India has come-up with another quiz and is LIVE again with latest and brand new look. You are on the No 1 blog that renders you correct and accurate answers as fast as always. Don’t forget to check our blog daily for correct answers. All The best!!

How to Play and win Amazon Daily Quiz Answers

1. Go to Google Play Store or Apple Store and Install the amazon app.

2. Sign-in if you already have app or sign-up if you are new on Amazon app.

3. Open the app and go to find “Funzone” & Find The Quiz.

4. then play Amazon Quiz

5. There would be total 5 questions to answer. (Check our Telegram Channel for all quiz answers updates daily)

Amazon Quiz Answers Today Details

Quiz Prize: Rs – 10000
Quiz Begin Date : 27 Sept 2021
Available On : Amazon App Only
Time Period: 12:00 a.m. to 11:59 p.m.
Check Winner 24 Oct 2021
Amazon Quiz Answers Today Details

Amazon Audio Quiz Answers – September 2021

Question 1: What is the duration of the free Audible subscription with every audio product purchased during Great Indian Festival?

Answer:  4 months

Question 2: What is the price of boAt Airdopes 452 launching during Great Indian Festival?

Answer:   INR 1,299

Question 3: Which of the following Noise cancellation headphones will be at their lowest price ever?

Answer: All of the above

Question 4: What is the maximum duration of the kindle Unlimited membership with select audio products?

Answer:  3 months

Question 5: What is the discount you can get on audio products between INR 1000-4999 on HDFC bank Cards?

Answer:  Up to 10% off

Join our Telegram Channel for fast and furious answers.

Also Play Below Quizzes:

Amazon Audio Quiz Answers Win 5000 – July 2021

Q1: How many of your favorite Audio brands are currently selling on Amazon ?

Answer : 12,000+

Q2: Does Amazon provide installation services for select home – theatre systems in select locations ?

Answer: Yes

Q3: How many Audio products have been launched on Amazon in 2021 ?

Answer: More than 100

Q4 : What is the price of boAt Airdopes 141 launching for Prime Day ?

Answer: INR 999

Q 5: What is the price of Noise VS201 truly wireless headphone launching for Prime Day ?

Answer 5: INR 1299

Amazon Quiz Answers Library

Amazon Audio Quiz Answers Win 5000 Terms & Conditions

  • All terms and conditions are reserved by Amazon, please check Amazon app for more details.
  • This Contest Will start on 17 July 2021 From 12:00 a.m. to 11:59 p.m.

How Can I Win a PRIZE?

  • You can win a prize after playing a game that can offer you either a guaranteed prize or a chance to enter the lucky draw.
  • In case of “Better luck Next time” , you will not be eligible to win any reward from that game.
  • To win or enter lucky draw, you must answer all the question of a Quiz correctly.
  • In Case of other games like spin & win, Tap & win, FunZone Jackpot, to win the prize/enter the lucky draw, you must answer the mandatory question correctly.
  • Some games like Bottle shooter, Road Master, Bubble Wipeout offer no rewards.

Does entering the lucky draw guarantee a win

No, entering the lucky draw does not guarantee a win. It means that you have been added to a list of customers who are all eligible to win. Winners are randomly chosen from this list of customers without any human intervention.

Subscribe to our Telegram Channel and Daily Newsletter so that you can be notified each time the contest is LIVE.

RELATED ARTICLES

Most Popular